Όροι χρήσης - Προσωπικά δεδομένα - Πνευματικά δικαιώματα

Υπηρεσίες της Ιστοσελίδας
Η παρούσα ιστοσελίδα (http://www.sae-edu.eu) έχει δημιουργηθεί από την εταιρία SAE (Simulation Aided Education). Σκοπός της είναι η πληρέστερη κατανόηση των φυσικών φαινομένων μέσα από προγράμματα διαδραστικών προσομοιώσεων.
Το περιεχόμενο των προσομοιώσεων καθώς και η παρουσίασή τους είναι σύμφωνα με την διδακτέα ύλη. 
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία SAE και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προσωπικά Δεδομένα
Για να είστε συνδρομητές στις υπηρεσίες διαδραστικές προσομοιώσεις θα χρειαστεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες, όπως π.χ. το ονοματεπώνυμό σας και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail). Οι πληροφορίες αυτές χρειάζονται για την πρόσβασή σας καθώς και  για την ενημέρωσή σας για τα νέα προϊόντα και τις μεταβολές της ιστοσελίδας. Εκτός της χρήσης αυτής, η SAE δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε γνωστοποίηση αυτών προς οποιοδήποτε πρόσωπο ή φορέα, εκτός εάν της ζητηθεί από Κρατική Αρχή.

Μεταβολή Προσωπικών Δεδομένων
Η ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες της μεταβάλλουν το περιεχόμενο των προσωπικών τους δεδομένων που έχουν κοινοποιηθεί προς αυτή καθώς και την οριστική διαγραφή τους. Εάν επιλέξετε οποιαδήποτε μεταβολή των προσωπικών σας δεδομένων, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας θα ενεργήσουν άμεσα στην κατεύθυνση αυτή αρκεί να επικοινωνήστε με τη SAE στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ενημερώσεις πελατών
Η αποδοχή των όρων χρήσης εκ μέρους του πελάτη της λειτουργίας της ιστοσελίδας συνεπάγεται και την συγκατάθεσή του για τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσής του χρήστη για αποστολή ενημερωτικών δελτίων που αφορούν μεταβολές, αναβαθμίσεις και διάθεση νέων προϊόντων της εταιρίας. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί τη λήψη τέτοιων ειδήσεων μπορεί να αποστείλει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] ώστε να διαγραφεί η ηλεκτρονική του διεύθυνση από τη σχετική λίστα ενημέρωσης πελατών.

Μεταβολές
Η SAE μπορεί να μεταβάλει του όρους χρήσεις της ιστοσελίδας και να τροποποιήσει το περιεχόμενό της οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οι μεταβολές θα θεωρούνται αποδεκτές από τους ενδιαφερόμενους και θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά τη γνωστοποίησή τους με οποιοδήποτε μέσο στους συνδρομητές της. H SAE διατηρεί το δικαίωμα να μπορεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να μεταβάλει, αναστείλει ή να διακόψει οποιαδήποτε υπηρεσία αυτής της ιστοσελίδας.

Ακύρωση παραγγελίας
Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να ακυρώσει άμεσα οποιαδήποτε παραγγελία προϊόντος ΕΚΤΟΣ ΑΝ έχει γίνει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Η ακύρωση γίνεται με ανάλογο αίτημα του πελάτη μέσω email στη διεύθυνση [email protected] .
Επίσης ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε βήμα της αντίστοιχης ηλεκτρονικής διαδικασίας προβαίνοντας στις κατάλληλες ενέργειες ακύρωσης που περιγράφονται στο αντίστοιχο μέρος της ιστοσελίδας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση [email protected] .

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια του ν.2251/1994 για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, δεν ισχύει όσον αφορά την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμά του υπαναχώρησης.

Εκτέλεση προγραμμάτων
Tα προγράμματα τρέχουν μόνο σε έναν υπολογιστή.
Αν εγκαταστήσετε και τρέξετε ένα πρόγραμμα σε έναν υπολογιστή τότε δεν μπορείτε να το τρέξετε σε άλλον υπολογιστή.

Υπερσυνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες
Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες που η λειτουργία τους δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας. Οι ιστοσελίδες αυτές συνήθως έχουν τους δικούς τους κανόνες εμπιστευτικότητας. Η χρήση του περιεχομένου των ιστοσελίδων αυτών καθώς και πιθανών υπηρεσιών ή και προϊόντων που παρέχουν γίνεται με δική σας ευθύνη και η SAE δεν φέρει καμιά ευθύνη για οποιοδήποτε δυσμενές αποτέλεσμα προκύψει.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας http://www.sae-edu.eu, καθώς και τα περιεχόμενά της  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της SAE και προστατεύονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με το νόμο 2121/1993.  Απαγορεύεται η από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο παρέμβαση και  τροποποίηση αυτών (κείμενα, βίντεο προσομοιώσεων, προγράμματα διαδραστικών προσομοιώσεων), η με οποιοδήποτε τρόπο κερδοσκοπική ή μη εκμετάλλευση τους, η διανομή τους η αντιγραφή  και η  εμπορία τους, χωρίς την αποδεδειγμένη γραπτή άδεια των νόμιμων δημιουργών τους.
Ο προσωπικός σας κωδικός χρήστη που θα σας αποσταλεί, για ένα ή περισσότερα προϊόντα που είστε συνδρομητής, σας παρέχει την εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε αυτά,  ΜΟΝΟ για προσωπική χρήση και για το χρονικό διάστημα της συνδρομής σας.

Περιορισμένη ευθύνη
Το προσωπικό της SAE δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων διαφυγόντων κερδών, λόγω διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η SAE είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Αποδοχή όρων
Η χρήση της ιστοσελίδας  sae-edu.eu προϋποθέτει την αποδοχή των πελατών της όσον αφορά τους ανακοινωθέντες όρους χρήσης της.